Жълт тоалет: употреба, странични ефекти, взаимодействия и предупреждения

Булката, маслото и яйцата, мъртвият хайкок, муцуната на телетата, Хърнстаф, дяволската глава, дяволската лента, кучетата, драконовите буби, яйцата и бекон, яйцата и колопките, гъбата на лъжиците, , Linaire Commune ..; Виж всички имена Brideweed, масло и яйца, Buttered Hayhocks, мускус на телетата, Churnstaff, дяволска глава, дяволска лента, кученца, драконови буци, яйца и бекон, яйца и Collops, Flaxweed, Fluelli, Gallwort, Gueule-de-Lion, Larkspur Лъвската уста, Линайърската комуна, Линарий Соваж, Линарий Вулгайър, Линария, Линария вулгарис, Мънки цветя, Муфлиер Соваж, Патнес и Клечки, Пелърс Кош, Пенниуорт, Зайци, Рамстед, Тодпипе, Скриване на имена

Жълтият тодфлакс е билка. Цялото растение се използва за производство на лекарства; Хората приемат жълто гърло за нарушения в храносмилателната система и уринарния тракт. Той се използва и за намаляване на подуването, облекчаване на задържането на вода чрез увеличаване на производството на урина (като диуретик) и предизвикване на изпотяване; Някои хора прилагат жълта хапче директно върху кожата за хемороиди, рани, кожни обриви и язви на краката.

Няма достатъчно информация, за да разберем как може да работи жълтият халц.

Недостатъчно доказателство за; Проблеми с храносмилателния тракт; Проблеми с уринарния тракт; Намаляване на отока; Използвайте го като “водно хапче” (диуретик); Хемороиди, когато се прилагат върху кожата; Рани, когато се прилагат върху кожата; Кожни обриви, когато се прилагат върху кожата; Други условия. Необходими са повече доказателства, за да се оцени ефективността на жълтия тод-флакс за тези употреби.

Няма достатъчно информация, за да се знае дали жълтата тодфлакс е безопасна или какви потенциални нежелани реакции може да има; Специални предупреждения и предпазни мерки: Бременност и кърмене: Не се знае достатъчно за употребата на жълт тоатластин по време на бременност и кърмене. Останете на сигурно място и избягвайте употребата.

Понастоящем нямаме информация за взаимодействията YELLOW TOADFLAX

Подходящата доза жълта тодфлакса зависи от няколко фактора, като например възрастта, здравето на потребителя и няколко други условия. Понастоящем няма достатъчно научна информация, за да се определи подходящ диапазон от дози за жълт тод-флакс. Имайте предвид, че природните продукти не винаги са непременно безопасни и дозировката може да е важна. Уверете се, че следвате съответните указания на етикетите на продуктите и се консултирайте с вашия фармацевт, лекар или друг медицински специалист преди употреба.

Препратки

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke С. PDR за растителни лекарства. 1st ed. Montvale, NJ: Медицинска икономическа компания, Inc., 1998.

Естествени лекарства Пълна база данни за потребителите. Вижте пълната професионална версия на природната медицина. Факултет “Терапевтични изследвания 2009”.

Ex. Женшен, витамин С, депресия