Зимни тренировки: не позволявайте на студеното време да ви предпази от упражняване

От Амбър Гревиски

В Чикаго (откъде съм от) има толкова много сурови дни, че до средата на януари се чувствате така, сякаш може да видите пингвини извън прозореца ви, вместо хора (макар и много групирани). Една година се преструвах, че “не беше толкова лошо” и хвърлих моята подвижна екипировка. В рамките на 20 минути имах измръзване – и прекарах следващата седмица на болкоуспокояващи с рецепта. Това унищожи всяка любов, която може да има за зимни тренировки. Други години, това, което беше с всички подготвени празници и партита, не изглеждаше достатъчно време за упражнения. Така че аз просто се доближих до големи, удобни пуловери и опънати гамаши, за да скрие допълнителните зимни паунда (сезонът на бикини беше на няколко месеца далеч, в края на краищата).

В крайна сметка, обаче, се опитах на чифт панталони, които бяха погребани в гърба на килера … и те не се побират. Време е да се затоплите до зимни тренировки!

Ако вашите извинения са ви държи обратно от изработка, когато времето е студено, вижте как можете да си възвърнете мотивацията

Но … времето е ужасно. Дъждовното, снежно и студено време може да бъде много обезкуражаващо. Ако все още не сте намерили фитнес зала близо до апартамента си, сега е времето. “Помислете за наемането на обучител, който да дойде във вашия апартамент”, предлага Махри Релин, собственик на Body Conceptions от Mahri, Ltd. “В противен случай ще намерите редовни часове и ще ги превърнете в редовна част от вашата седмица. Когато се присъединявате към класове или наемате обучители, вие не само разчитате на себе си, за да направите тренировката да се случи. ”

Но … всички са на път към фитнеса. Вие не сте единственият, който направи новогодишна резолюция, за да отслабнете. Вашата любима фитнес зала има по-дълго чакане от любимото ви брънч място. Вие дори не можете да получите в йога класа. И ако наистина вкарате място в Зумба, кварталите ще бъдат толкова близо, че сте сигурни, че ще бъдете прободени от момичето до вас. “Опитайте тренировка у дома,” предлага регистрирана диетолог Елизабет Джарард. “Обучението на Nike, тренировките с висок интензитет и тренировките за теглото са страхотни.”

Докато упражнявате, трябва да броите между …

Докато упражнявате, трябва да броите между …