Теглото си и опитвайки се да забременеете: експерт от общността

Мислете, че вашето тегло влияе само върху шансовете ви да имате бебе, ако сте със затлъстяване? Не е вярно. Гост експерт Hyacinth Никол Браун, MD, казва, че поднорменото тегло също може да окаже влияние върху вашето плодородие.

Просто стартирайте; Няколко месеца; Да; Няколко години

Много хора знаят, че с допълнителни мазнини в тялото може да е трудно да забременеете. Това също може да затрудни бременността, казва Браун. Ето защо е важно да постигнете здравословно тегло.

Поднорменото тегло също може да затрудни да имате бебе. Браун казва, че 12% от жените, които са с наднормено тегло, също са безплодни.

Един член на общността твърди, че е с наднормено тегло и е имала трудно натоварване. Тя току-що започна лекарства с надеждата, че тя ще започне да овулира – и след това да има бебе!

Има ли тежест – прекалено много или твърде малко – повлияла на способността Ви да забременеете? Какво правиш, за да получиш здравословно тегло?

Присъединете се към тази дискусия в опитите за създаване на общност

Хиацинт Никол Браун, д-р, е сертифициран от борда OB / GYN и Assoc. Медицински директор в Шер Института по репродуктивна медицина в Уестчестър, Ню Йорк … Още