Тренировки и нови идеи за фитнес

Фитнесът не е просто план, с който се впускате, заедно с диета, за да отслабнете. Това е цяла любов на движение, която ще ви помогне да поддържате добро здраве и физиката, която искате. Ние сме съставили някои тренировки и идеи, които да ви помогнат по пътя си.

Тези препоръки ще ви помогнат да развиете тренировката и плана за действие. Темата е да вземете нещо, което обичате да правите, и да възпитавате чувствата си на всяка крачка от пътя.

След като прочетете тези опции за тренировка, помислете за журналистирането, за да изследвате вашите фитнес навици, желания и цели.

Започнете с разширяване на определението за упражнение: Не е нужно да бягате, потивате или грубувате – всяка възможност да участвате в активността се брои като упражнение!

Ако се чувствате неудобно да ходите на фитнес, 10-минутна разходка, два пъти седмично, е отлична първа стъпка към по-добра фитнес. Ако ви харесва и може да си го позволите, вземете редовен масаж. Помислете за закупуването на касета за начинаещи за начинаещи. (Съвет: Наемете видеоклипове за упражнения от местната библиотека и ги изпробвайте, за да видите коя ви харесва.) Друга чудесна дейност е градинарството, подценявана форма на намаляване на стреса и упражнения.

Свържете се с физическата си природа, като използвате джакузи или сауна след хладен душ, или просто като вземете балонна вана. След това опитайте някакво нежно разтягане, вероятно последвано от друг охлаждащ душ и джакузи. Лицето е друг добър начин да възстановите физическото и психическото си същество.

Ако се чувствате дръзки, помислете за карате, танцова класа или боулинг. Насладете се на дейностите, които избирате, но не правете себе си да продължите с тях по-дълго, отколкото искате; Например, не насилвайте себе си да купи три игри, ако се чувствате като боулинг само един. Не забравяйте, че целта ви е да станете по-здрави и по-здрави, като се грижите за себе си и намалявате стреса.

Помислете за боулинг, софтбол или друг тип екипна дейност на входа. Много хора, които не са естествено родени спортисти, обичат спортните тимове поради комбинацията от физически упражнения и социални взаимодействия. (Мол-ходещите групи предлагат същите предимства, ако търсите нещо по-малко напрегнато.)

Докато упражнявате, трябва да броите между …

Докато упражнявате, трябва да броите между …